| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama | |||
![]() |

| |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) | |||||||||||||
| ![]() 1972 Diyarbakır doğumlu 1993 Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Resim Bölümü 1997 Hasan RASTGELDİ Atölyesinden mezun oldu 2008 Halen Resim çalışmalarına DİYARBAKIR ’da devam etmektedir. Sanatçının Ödülleri 1997 T.P.V Resim Yarışması “Jüri Özel Ödülü” 1998 D.S.İ Resim Yarışması “3.lük Ödülü” 2004 65. Devlet Resim Heykel Yarışması “BAŞARI ÖDÜLÜ” 2005 Diyabet Vakfı Resim Yarışması “Mansiyon” 2006 Eczacılar Birliği 50.Yılı Resim Yarışması “BAŞARI ÖDÜLÜ” 2007 İzmir Büyükşehir Belediyesi Resim Yarışması “3.lük ÖDÜLÜ” 2007 68. Devlet Resim Heykel Yarışması ‘juri özel Ödülü’ ” Yer yer çalışmalarımda küçük ama akıllarda soru işaretleri bıraktıran esprilere de yer veriyorum. Böyle bir yaklaşımın resmi daha güçlü ve zengin kıldığını düşünüyorum. Bunu da yaparken işi mizah boyutuna da taşımak istemiyorum. Çünkü o zaman kendimden bir veya birkaç adım uzaklaşmış olurum, bu da beni rahatsız edip, duruşumu olumsuz etkiler. Bir önceki yerden bir sonraki yere taşıyacağım bir şeyler olmalı elimde, avucumda… Resmin sorunlarını, tenimde – tinimde yaşamam gerektiğine inanıyorum ve bir sanat yapıtı kendi kavramlarını oluşturmalı diye düşünüyorum. Kavramlar eserin içerisinde kalmalı. Sanatsal yaratım, bir bulmaca oyunudur. Zifiri karanlıkta el yordamı ile aramaktır bir anlamda. ‘Bir ölünün geçmesi gereken yetmiş kapı vardır’ der eski Mısır Mitolojisi. Derin bir soluk alıp yola koyulmalı öyleyse. ” | |||||||||||||
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| | Sen Bizim Foruma Üyemisin. | |
| Forum Dışından Gonuşma Layynn Sıkıyorsa GeL Üye Olda Gonuş. |
| Üye olmak için tiklayin | |