| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama | |||
![]() |

| |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) | |||||||||||||
| Moderatör başvuruları için aranan özellikler.. 1- En az 100 MESAJ veya ona eş değer 50 KONU atmış olmalı ve forumda tanınmalı.. (Mesajları bilgi verici ve yardımcı olmalı) 2- Mod başvuruları özel mesaj yoluyla yapılmaktadır.Adminlere kendinizi tanıtan hangi bölümde mod olmak istediğiniz(ad,soyad,yaş,başvuru yaptığı bölümlerle ilgili bilgi seviyesi vs) gibi bilgiler yollarsanız değerlendirmeye alınıp size olumlu veya olumsuz bir cevap verilecektir. 3- Mod başvurusu yaparken yaş 18 veya üstü olmalıdır 4- Mod başvurusu yaparken birden fazla bölüme başvuru yapabilirsiniz ve başvuru yaptığınız bölümlere hakim olmanız gerekir. Başvuru yaparken lütfen aşağıdaki soruları cevaplandırınız. İsim : Soyisim : Online süresi : Msn Adresi : Günde Kaç Saat Online Olduğu : Yaş : Mod olmak istediğiniz bölümler : Lütfen kendinizi tanıtan kısa bir yazı yazınız : Moderatorluk başvurular Üst Düzey Yöneticiler Tarafından Onaylanacaktır. Başvurularınızı Bekliyoruz... ![]() ![]() | |||||||||||||
| | |
| | #5 (permalink) | ||||||||||||
| Yaş olayı Düşük kalmış 18 olarak değiştiriyorum arkadaşlar sağlıklı paylaşımlar için 18 idealdir Bu arada Paylaşımların için Emeğine ve Ellerine sağlık SuDaMLaSı Altına ekleseydin benim gibi olacak diye :P
__________________ >>>TıkLayınız<<< CesareT öLmeKTe DeĞiL.. öLümüN EşiĞinDe YaşamaYı GözE aLaBiLmekTeDir...! | ||||||||||||
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| | Sen Bizim Foruma Üyemisin. | |
| Forum Dışından Gonuşma Layynn Sıkıyorsa GeL Üye Olda Gonuş. |
| Üye olmak için tiklayin | |