| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama | |||
![]() |

| |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) | |||||||||||||
| Sus SöyLeme ßende kaLsın düşLerin .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Frekansını kaybetmiş bir radyonun cızırtısında Beraber ve solo yalanlara gizlenmişti Yalnızlığın karantinasındaki ayrılık şarkısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ki bilirim içi boş çıkacak kabuğu soyulmamış hayallerin Çünkü hiçbir kelime avcısı Şair tarif edemiyordu güzelliğiniVe sonunda hasrete vurdum kendimi! ![]() ![]() ![]() İçtiğim şarap değil uzat kadehini hasret doldurayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yok Yok Ağlamıyorum Bir sevdanın sahra kesesindeki çöl yağmuru yaktı gözlerimiAlıp gidiyorum işte Felçli fikirlerimin neden olduğu dudaklarımdan düşmeyen sözlerimi ![]() ![]() ![]() Her tohum bahar gelince toprağı güneşle aldatır! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen de gideceksin biliyorum bu şiire yakışsa da güzelliğin Boş ver! Bırak okumasın hiç kimse içimde kalsın özelliğin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tat vermiyor kainat Sensiz Mehtabı seyretmek de neymiş huzura siftahsız gecelerde! Sus söyleme! Ben yine de sen olurum kağıda dökülmemiş hecelerde. ![]() ![]() | |||||||||||||
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| | Sen Bizim Foruma Üyemisin. | |
| Forum Dışından Gonuşma Layynn Sıkıyorsa GeL Üye Olda Gonuş. |
| Üye olmak için tiklayin | |