| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama | |||
![]() |

| |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #5 (permalink) | ||||||||||||
| DeLiiiiii sibelliumu bırak Aramıza hoşgeldin. Üyeliğinden dolayı teşekkür ederiz. Katkılarını beklioruz... eXtreme seninde aynı şekilde sende h.geldin.
__________________ I Continually İs You Cogitation... ![]() WwW.aSiLSoHBeT.NeT Radyo Linkimiz Tıklayın Http://212.95.46.40:8383/listen.pls | ||||||||||||
| | |
| | #7 (permalink) | ||||||||||||
| VannDeTa aramıza h.geldin.
__________________ I Continually İs You Cogitation... ![]() WwW.aSiLSoHBeT.NeT Radyo Linkimiz Tıklayın Http://212.95.46.40:8383/listen.pls | ||||||||||||
| | |
| | #9 (permalink) | ||||||||||||
| s`a ... merhaba baktim bensiz olmicak bi iki kelam edem dedim (: guzel tatli bi forum olmus , bayram sekeri tadinda ... eee birazda tadini cikarak di mi (: emegi gecen tum arkadaslarin emeklerine saygi gostererek ellerine saglik cok guzel olmus forumumuz ... bi de yazarkene ahan bi sarki caliyo kondansitorum bozuluyo adapte olamiyom (: ne yapsam kine :P kendinize cici bakin ... cesitli konularda yine basinizi agritmak dilegiyle simdilik musadenizle ... İKİ ßEDENİ MESKEN TUTAN BİR "TEK" RUH ... SEVGİ VE SAYGİNİN OTESİNDE HİCBİR KUVVET YOKTUR Kİ BU İKİSİNE ES DEGER OLSUN ... SEVGİ & SAYGİLARİMLA ßy_ßilinmeyen .... | ||||||||||||
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| | Sen Bizim Foruma Üyemisin. | |
| Forum Dışından Gonuşma Layynn Sıkıyorsa GeL Üye Olda Gonuş. |
| Üye olmak için tiklayin | |